Швидкий, ситний і дуже смачну вечерю з готового окосту на кожен день & ndash; то, що потрібно!
Інгредієнти
- 650 г томленого окосту в томаті
- 400 г з п а г єтті або тальятелле
- 1 середня цибулина
- 3-4 черешка селери
- 1 середня морквина
- 3 зубчики часнику
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть цибулю, часник і морква, у селери видаліть зовнішні жорсткі волокна. Наріжте овочі дрібними кубиками і обсмажте у великій глибокій сковороді, в оливковій олії, 10 хв. Крок 2 Наріжте окіст кубиками по 2 см, додайте до овочів, влийте 1 стакан води, поперчіть і тушкуйте, 5 хв. Крок 3
Одночасно зваріть у великій кількості підсоленого окропу пасту відповідно до інструкції на упаковці, що не доваривши 1 хв. Відкиньте на друшляк і перекладіть в сковороду з окостом. Прогрійте 1 хв. і подавайте. До речі
В цьому рецепті використовувався свинячий окіст з & nbsp; томатами. Це вже готовий продукт, томлений зі стиглими томатами, імбиром і & nbsp; сумішшю чорного перцю і & nbsp; перцю чилі більше 2 & nbsp; годин при & nbsp; 95 & nbsp; & deg; C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!