ПАСТА З окіст

Швидкий, ситний і дуже смачну вечерю з готового окосту на кожен день & ndash; то, що потрібно!

ПАСТА З окіст

Інгредієнти

  • 650 г томленого окосту в томаті
  • 400 г з п а г єтті або тальятелле
  • 1 середня цибулина
  • 3-4 черешка селери
  • 1 середня морквина
  • 3 зубчики часнику
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПАСТА З окіст

Очистіть цибулю, часник і морква, у селери видаліть зовнішні жорсткі волокна. Наріжте овочі дрібними кубиками і обсмажте у великій глибокій сковороді, в оливковій олії, 10 хв. Крок 2 Наріжте окіст кубиками по 2 см, додайте до овочів, влийте 1 стакан води, поперчіть і тушкуйте, 5 хв. Крок 3

ПАСТА З окіст

Одночасно зваріть у великій кількості підсоленого окропу пасту відповідно до інструкції на упаковці, що не доваривши 1 хв. Відкиньте на друшляк і перекладіть в сковороду з окостом. Прогрійте 1 хв. і подавайте. До речі

В цьому рецепті використовувався свинячий окіст з & nbsp; томатами. Це вже готовий продукт, томлений зі стиглими томатами, імбиром і & nbsp; сумішшю чорного перцю і & nbsp; перцю чилі більше 2 & nbsp; годин при & nbsp; 95 & nbsp; & deg; C.

0/5 (0 Reviews)