ДОМАШНЄ ПЕЧЕНЯ З свинини

Домашня кухня завжди асоціюється з приємним теплом і сімейним затишком. У кожному домі господиня готує печеня по-своїми правилами і існує безліч варіацій і секретів приготування. Я пропоную вам спробувати цей простий рецепт смачного і ароматного страви зі свининою!

 ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Інгредієнти

  • м'ясо (свинина) 700 г
  • картопля 1 кг
  • морква 2 шт.
  • цибуля (червоний) 1 шт.
  • перець (болгарський) 1 шт.
  • перець (чилі) 1-2 шт.
  • помідор 1 шт.
  • часник 2 зубчики
  • лавровий лист 2 (листка) шт.
  • спеції 1 ч.л.
  • зелень по -вкусу
  • вино (сухе) 1 ст.л.
  • томатна паста 1-2 ст.л.
  • вода 1 склянка

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Помити овочі і очистити коріння. М'ясо розморозити і підготувати для нарізування. Крок 2

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Нарізати моркву кубиками. Крок 3

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Також, нарізати Червона цибуля. Крок 4

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Картопля, помідор, перець солодкий нарізати кубиками. Перець пекучий нарізати кільцями, а часник тонкими часточками. Крок 5

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

М'ясо свинини нарізати невеликими шматочками. Крок 6

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Обсмажити всі інгредієнти на рослинному маслі. Крок 7

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Додати столову ложку сухого червоного вина. Крок 8 Близько двох столових ложок томатної пасти кладемо і розмішуємо. Крок 9

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Потім заливаємо склянкою води і залишаємо гаситься під кришкою на 30-40 хвилин, періодично помішуючи. Крок 10

ДОМАШНЕЕ ПЕЧЕНЯ З свинини

Буквально за 5-10 хвилин додаємо спеції, лавровий лист і брусочек вершкового масла по-смаку. Подавати спекотне, як самостійне гаряче блюдо. Смачного! Корисна порада

Якщо ви не любите гостре, раджу акуратно додавати в блюдо стручковий, пекучий перець чилі. При тривалому приготуванні, його смак розкривається і посилюється гострота. Можете очистити плід від насіння, так як в них міститься основна пекучість перцю.

Господині на замітку

Овочі та м'ясо відмінно гармоніюють і доповнюють одна одну, & nbsp; роблячи це блюдо не тільки смачним, але і корисним, а також ситним і поживним.

0/5 (0 Reviews)