Офелія, СВИНИНА З ЧЕРВОНИМ вином І КОРИАНДРОМ

Не плутайте афелії з Офелією. У цьому традиційному рецепті & nbsp; – життєрадісність, сила життя і аромати Кіпру (повна протилежність шанувальниці принца Датського). Там таку свинину зазвичай подають з пловом з рису і фруктів, йогуртом … і звичайно, червоним вином!

 Офелія, СВИНИНА З ЧЕРВОНИМ вином І КОРИАНДРОМ

Інгредієнти

  • 50 г насіння коріандру
  • 1 кг нежирної м'якоті свинини
  • 250 мл хорошого сухого червоного вина, не сильно таніну
  • мелений чорний перець
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • морська сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Насіння коріандру покладіть на розігріту суху сковорідку і обсмажуйте на середньому вогні, струшуючи, 2-3 хв. Потім покладіть в ступку і розкришите досить крупно. Крок 2 Свинину наріжте великими кубиками зі стороною 2-3 см. Влийте в герметично закривається ємність вино, додайте коріандр і перець, перемішайте. Покладіть підготовлену свинину, перемішайте ще раз, закрийте і поставте маринуватися в прохолодне місце на 8-10 год. Крок 3 Потім вийміть свинину з маринаду (маринад збережіть) і обсушити на паперових рушниках. У глибокій сковороді з товстим дном розігрійте приблизно 6 ст.л. масла. Обсмажуйте м'ясо невеликими порціями на сильному вогні, перевертаючи, до золотистої скоринки з усіх боків і викладайте на тарілку. Додаючи наступну порцію при необхідності, підливайте масло. Крок 4 Коли все м'ясо буде обсмажене, злийте зі сковороди жир, поверніть туди все м'ясо, влийте маринад. Долийте досить холодної води, щоб м'ясо було повністю закрито. Накрийте кришкою, поставте на середній вогонь і готуйте до м'якості м'яса 30 хв. – 1ч. Посоліть за 15-20 хв. до готовності. Якщо в сковороді залишилося багато рідини, відкрийте кришку, збільшіть вогонь до максимуму і готуйте ще 10 хв. До речі

Офелія на останньому етапі добре готувати в духовці & nbsp; при 180 & deg; С без кришки & nbsp; – теж від півгодини до години, в залежності від якості м'яса. Офелія чудово виходить і з жирного м'яса (шийки або окосту), але в цьому випадку використовуйте в 2-3 рази менше масла під час смаження на сковороді.

0/5 (0 Reviews)