ПАПРИКАШ З свинини З ГРИБАМИ І СМЕТАНОЮ

Ця страва з категорії затишній домашній їжі, яка радує нас своїм зрозумілим смаком і & nbsp; дражнить спокусливим ароматом.

Інгредієнти

  • 500 г свинячого карбонату
  • 350 г печериць або глив
  • 450 г консервованих подрібнених помідорів
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. меленої солодкої паприки
  • 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
  • 1 ч. л. насіння кмину (за бажанням)
  • 1/2 склянки курячого бульйону або води
  • 2/3 склянки сметани
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зріжте з м'яса весь видимий жир, а потім наріжте свинину кубиками зі стороною 2 см. Покладіть м'ясо в миску, посипте 1 ст. л. солодкої паприки, посоліть і поперчіть, перемішайте. Наріжте гриби тонкими скибочками. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Часник порубати. Крок 2 Розігрійте 1 ст. л. оливкового масла у важкій сковороді і обсмажте свинину на середньому вогні, щоб вона підрум'янилася з усіх боків, 5-8 хв. Перекладіть м'ясо на тарілку і зберігайте в теплі. Крок 3 В сковороду долийте ще трохи олії і додайте гриби. Смажте на сильному вогні близько 5 хв., Поки вони не стануть золотистими, а рідина повністю не випарується. Перекладіть гриби до свинини. Крок 4 Додайте ще трохи оливкового масла в сковороду і обсмажити цибулю до м'якості. Потім додайте часник і залишилася солодку паприку, чебрець і кмин, якщо використовуєте. Смажте, помішуючи, 1 хв. Покладіть в сковороду подрібнені помідори і влийте курячий бульйон або воду. Доведіть до кипіння і готуйте соус 10 хв., Він повинен трохи загуснути. Крок 5 Поверніть в сковороду м'ясо і гриби, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько 10 хв. Зніміть сковороду з вогню, додайте сметану, перемішайте і подавайте блюдо до столу. На гарнір підійде картопляне пюре або широка локшина.

0/5 (0 Reviews)