Інгредієнти
- цукіні – 2 шт
- бальзамічний оцет – 30 г
- 16 скибочок пармської шинки
- морква – 2 шт
- 4 філе доради по 160 г
- масло оливкове – для смаження
- 2 солодких перцю , червоний і жовтий
- 1 стебло селери
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
- баклажан – 1 шт
Покроковий рецепт приготування
Кожне філе розрізати впоперек волокон на 4 частини, кожен шматочок загорнути в шинку. Баклажан і цукіні очистити. Шкірку овочів, селера і моркву нарізати тонкою соломкою, злегка обсмажити на оливковій олії, перекласти на тарілку, приправити за смаком. Філе доради обсмажити в оливковій олії так, щоб шинка не надто підсохла, приблизно по 4 хв. з кожного боку. У центр тарілки сервіровки викласти овочі, а на них – рулет. Декорувати бальзамічним оцтом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!