Дорадо З Пармський

Дорадо З пармська шинка

Дорадо З пармська шинка

Інгредієнти

  • цукіні – 2 шт
  • бальзамічний оцет – 30 г
  • 16 скибочок пармської шинки
  • морква – 2 шт
  • 4 філе доради по 160 г
  • масло оливкове – для смаження
  • 2 солодких перцю , червоний і жовтий
  • 1 стебло селери
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком
  • баклажан – 1 шт

Покроковий рецепт приготування

Кожне філе розрізати впоперек волокон на 4 частини, кожен шматочок загорнути в шинку. Баклажан і цукіні очистити. Шкірку овочів, селера і моркву нарізати тонкою соломкою, злегка обсмажити на оливковій олії, перекласти на тарілку, приправити за смаком. Філе доради обсмажити в оливковій олії так, щоб шинка не надто підсохла, приблизно по 4 хв. з кожного боку. У центр тарілки сервіровки викласти овочі, а на них – рулет. Декорувати бальзамічним оцтом.

0/5 (0 Reviews)