Круасани з шинкою І СИРОМ БРІ До сніданку

круасани з шинкою І СИРОМ БРІ До сніданку

Інгредієнти

  • 170 г сиру брі
  • шинки або бекону
  • 225 г готового листкового тіста
  • 4 скибочки сирокопченої

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Духовку розігріти до 220 & deg; С. Тісто розморозити і злегка розкачати на присипаної борошном поверхні. Одержаний пласт розрізати на 4 трикутника.

Скрутити кожен трикутник в рулет, починаючи з широкої сторони і закінчуючи гострим кутом. Куточок повинен бути підвернути вниз, щоб при випічці круасан не розгорнувся. Краї злегка розтягнути і загнути півмісяцем. Випікати 15 & nbsp; хв. Вийняти, остудити. Духовку не вимикати. Крок 2

круасани з шинкою І СИРОМ БРІ До сніданку

Сир брі нарізати тонкими шматочками. Скибочки шинки обсмажити до утворення хрусткої скоринки. Готові круасани розрізати навпіл уздовж. Викласти на нижні половинки круасанів по скибочці підсмаженої шинки, по шматочку сиру і повернути в духовку на 2 & nbsp; хв. Вийняти, накрити верхніми половинками і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)