Інгредієнти
- 170 г сиру брі
- шинки або бекону
- 225 г готового листкового тіста
- 4 скибочки сирокопченої
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Духовку розігріти до 220 & deg; С. Тісто розморозити і злегка розкачати на присипаної борошном поверхні. Одержаний пласт розрізати на 4 трикутника.
Скрутити кожен трикутник в рулет, починаючи з широкої сторони і закінчуючи гострим кутом. Куточок повинен бути підвернути вниз, щоб при випічці круасан не розгорнувся. Краї злегка розтягнути і загнути півмісяцем. Випікати 15 & nbsp; хв. Вийняти, остудити. Духовку не вимикати. Крок 2
Сир брі нарізати тонкими шматочками. Скибочки шинки обсмажити до утворення хрусткої скоринки. Готові круасани розрізати навпіл уздовж. Викласти на нижні половинки круасанів по скибочці підсмаженої шинки, по шматочку сиру і повернути в духовку на 2 & nbsp; хв. Вийняти, накрити верхніми половинками і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!