СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 200 г сухариків Finn Crisp Original Taste
  • масло вершкове – 100 г
  • 200 г вершкового сиру з травами
  • 200 мл вершків жирністю 33%
  • 200 г шинки
  • 200 г печериць
  • 100 г крес-салату
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 40 г желатину
  • сік половини лимона
  • 2 ст. л. готового хрону
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

Укласти сухарики в поліетиленовий пакет, зав'язати його. За допомогою качалки ретельно подрібнити сухарики. Висипати в миску. Крок 2

Половину вершкового масла нагріти до кімнатної температури. Додати до подрібненим сухарикам і дуже добре перемішати. Крок 3

СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

Рознімну форму для торта діаметром 20 & nbsp; см застелити листом пергаменту. Викласти отриману хлібну масу в форму, ущільнити. Поставити в холодильник на 15 & nbsp; хв. Крок 4

СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

Желатин розчинити в невеликій кількості води. Прогріти, не доводячи до кипіння, трохи остудити і процідити. Кресс-салат вимити, обсушити й подрібнити. Половину желатиновой суміші і крес-салат додати до сиру, перемішати до однорідності. Викласти в форму, на підставу торта. Крок 5

СИРНИЙ ТОРТ з шинкою І ГРИБАМИ

Шинку нарізати тонкими скибочками. Гриби вимити, нарізати пластинками. Лук очистити, подрібнити. У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю до золотистого кольору, 4 & nbsp; хв. Додати шинку і шампіньйони, обсмажити, 5-7 хв. Посолити за смаком. Крок 6

Вершки збити в густу піну. Що залишився желатин змішати з вершками, додати лимонний сік, хрін, суміш шинки і грибів, посолити. Ретельно перемішати, викласти у форму, на сирну начинку. Поставити в холодильник на 2 & nbsp; ч.

0/5 (0 Reviews)