Інгредієнти
- 200 г сухариків Finn Crisp Original Taste
- масло вершкове – 100 г
- 200 г вершкового сиру з травами
- 200 мл вершків жирністю 33%
- 200 г шинки
- 200 г печериць
- 100 г крес-салату
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 40 г желатину
- сік половини лимона
- 2 ст. л. готового хрону
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Укласти сухарики в поліетиленовий пакет, зав'язати його. За допомогою качалки ретельно подрібнити сухарики. Висипати в миску. Крок 2
Половину вершкового масла нагріти до кімнатної температури. Додати до подрібненим сухарикам і дуже добре перемішати. Крок 3
Рознімну форму для торта діаметром 20 & nbsp; см застелити листом пергаменту. Викласти отриману хлібну масу в форму, ущільнити. Поставити в холодильник на 15 & nbsp; хв. Крок 4
Желатин розчинити в невеликій кількості води. Прогріти, не доводячи до кипіння, трохи остудити і процідити. Кресс-салат вимити, обсушити й подрібнити. Половину желатиновой суміші і крес-салат додати до сиру, перемішати до однорідності. Викласти в форму, на підставу торта. Крок 5
Шинку нарізати тонкими скибочками. Гриби вимити, нарізати пластинками. Лук очистити, подрібнити. У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю до золотистого кольору, 4 & nbsp; хв. Додати шинку і шампіньйони, обсмажити, 5-7 хв. Посолити за смаком. Крок 6
Вершки збити в густу піну. Що залишився желатин змішати з вершками, додати лимонний сік, хрін, суміш шинки і грибів, посолити. Ретельно перемішати, викласти у форму, на сирну начинку. Поставити в холодильник на 2 & nbsp; ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!