Інгредієнти
- 250 г шинки
- 100 мл рослинного масла
- сіль і чорний перець за смаком
- 100 мл сухого білого вина
- дріжджі сухі – 5 г
- 220 г борошна
- яйце – 4 шт
- 200 г твердого сиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Борошно просіяти в миску, додати дріжджі, а також сіль і перець за смаком, перемішати. Потім по одному вбити яйця. Окремо змішати біле вино з маслом і поступово додати суміш до борошна. Перемішати до однорідності. Крок 2
Шинку нарізати тонкою соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Додати шинку і сир в тісто, ще раз ретельно перемішати. Крок 3
Розігріти духовку до 210 & deg; С. Форму для випічки змастити маслом, викласти в неї тісто. Випікати 45 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!