Хліб, спечений з шинкою І СИРОМ

хліб, спечений з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • 250 г шинки
  • 100 мл рослинного масла
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 100 мл сухого білого вина
  • дріжджі сухі – 5 г
  • 220 г борошна
  • яйце – 4 шт
  • 200 г твердого сиру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 хліб, спечений з шинкою І СИРОМ

Борошно просіяти в миску, додати дріжджі, а також сіль і перець за смаком, перемішати. Потім по одному вбити яйця. Окремо змішати біле вино з маслом і поступово додати суміш до борошна. Перемішати до однорідності. Крок 2

хліб, спечений з шинкою І СИРОМ

Шинку нарізати тонкою соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Додати шинку і сир в тісто, ще раз ретельно перемішати. Крок 3

хліб, спечений з шинкою І СИРОМ

Розігріти духовку до 210 & deg; С. Форму для випічки змастити маслом, викласти в неї тісто. Випікати 45 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)