Інгредієнти
- 20 г вершкового масла
- 4 великі молоді картоплини однакового розміру
- сіль
- 200 г копченого сиру “Скаморца”
- 4 скибочки сирокопченої шинки
- 1 невеликий пучок чебрецю
покрокова РЕ ЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Картопля вимити в проточній воді, викласти цілком в каструлю, залити підсоленою холодною водою і варити близько 40 хв. Потім воду злити, картоплю злегка остудити, очистити від шкірки і дати повністю охолонути. Картоплини акуратно розрізати уздовж на три частини. На перший скибочку кожної картоплини покласти по 2 шматочки сиру, накрити другим скибочкою картоплі. Зверху знову покласти 2 шматочки сиру, накрити третім скибочкою картоплі. Злегка посолити, рясно поперчити. Кожну начинену сиром картоплину обернути скибочкою шинки, зверху прикрасити гілочкою чебрецю. Скріпити картоплини дерев'яними шпажками і викласти на змащене маслом деко. Посипати подрібненим залишилися чебрецем і запікати в духовці при 220 & deg; C протягом 15 хв., Щоб сир розплавився, картопля стала золотистим, а шинка хрусткою. Вийняти з духовки, викласти на блюдо сервіровки і відразу подавати в якості закуски.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!