МОЛОДА МОРКОВЬ З пармська шинка І руколою

МОЛОДА МОРКОВЬ З Пармський І рукола

 МОЛОДА МОРКОВЬ З пармська шинка І рукола

Інгредієнти

  • гірчиця
  • сіль
  • 100 г руколи
  • цукор – 0,5 ч.л.
  • щіпка порошку каррі
  • масло оливкове – 4 ст.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г шинки пармської

  • винний оцет – 4 ст. л.
  • сік 1 апельсина
  • 750 г молодої моркви

Покроковий рецепт приготування

Рукколу перебрати, вимити, обсушити. Морква очистити, промити і проварити близько 8 хв. в підсоленій киплячій воді. Воду злити, морква обсушити і дати охолонути. Апельсиновий сік змішати з оливковою олією, оцтом і гірчицею. Приправити каррі, сіллю, перцем і цукром. Шинку нарізати тонкими скибочками і обернути ними морквини. Розкласти по тарілках разом з руколою. Полити апельсинової заправкою і дати настоятися 10-15 хв. перед подачею. За бажанням можна прикрасити часточками апельсина.

0/5 (0 Reviews)