Інгредієнти
- гірчиця
- сіль
- 100 г руколи
- цукор – 0,5 ч.л.
- щіпка порошку каррі
- масло оливкове – 4 ст.л.
- винний оцет – 4 ст. л.
- сік 1 апельсина
- 750 г молодої моркви
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г шинки пармської
Покроковий рецепт приготування
Рукколу перебрати, вимити, обсушити. Морква очистити, промити і проварити близько 8 хв. в підсоленій киплячій воді. Воду злити, морква обсушити і дати охолонути. Апельсиновий сік змішати з оливковою олією, оцтом і гірчицею. Приправити каррі, сіллю, перцем і цукром. Шинку нарізати тонкими скибочками і обернути ними морквини. Розкласти по тарілках разом з руколою. Полити апельсинової заправкою і дати настоятися 10-15 хв. перед подачею. За бажанням можна прикрасити часточками апельсина.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!