Інгредієнти
- мука
- молоко
- рослинне масло – 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста великий
- 100 г шинки
- 1,5 ст. л. вершкового масла
- 50 г сиру “пармезан”
- сіль
- 75 г сиру “чеддер”
- 16 стебел спаржі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
1. Приготувати соус. Лук очистити і подрібнити. Весь сир натерти на дрібній тертці. Розігріти в сотейнику вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати борошно і готувати, помішуючи, 3 хв. 2. Зняти сотейник з вогню і, розмішуючи, влити тонкою цівкою молоко. Повернути сотейник на слабкий вогонь, варити 10 хв., Потім зняти з вогню і відразу ж протерти через сито. 3. Додати в соус сир, приправити за смаком. Розмішувати, поки сир повністю не розплавиться. 4. Шинку нарізати тонкою соломкою, додати в соус, перемішати і відставити. Перед подачею соус необхідно прогріти, не доводячи до кипіння. 5. Покласти в холодну воду 8 дерев'яних зубочисток, залишити на 10 хв. У спаржі відрізати задерев'янілі кінчики, довжиною 1,5-2 см, очистити від верхньої шкірки. 6. Скріпити зубочистками кожні 4 стебла. Скропити спаржу рослинним маслом, трохи посолити. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити спаржу по 4 хв. з кожного боку. Подавати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!