СМАЖЕНА СПАРЖА з соусом З СИРУ І ШИНКИ

СМАЖЕНА СПАРЖА З СОУСОМ З СИРУ І ШИНКИ

 СМАЖЕНА СПАРЖА з соусом З СИРУ І ШИНКИ

Інгредієнти

  • мука
  • молоко
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста великий
  • 100 г шинки
  • 1,5 ст. л. вершкового масла
  • 50 г сиру “пармезан”
  • сіль
  • 75 г сиру “чеддер”
  • 16 стебел спаржі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

1. Приготувати соус. Лук очистити і подрібнити. Весь сир натерти на дрібній тертці. Розігріти в сотейнику вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати борошно і готувати, помішуючи, 3 хв. 2. Зняти сотейник з вогню і, розмішуючи, влити тонкою цівкою молоко. Повернути сотейник на слабкий вогонь, варити 10 хв., Потім зняти з вогню і відразу ж протерти через сито. 3. Додати в соус сир, приправити за смаком. Розмішувати, поки сир повністю не розплавиться. 4. Шинку нарізати тонкою соломкою, додати в соус, перемішати і відставити. Перед подачею соус необхідно прогріти, не доводячи до кипіння. 5. Покласти в холодну воду 8 дерев'яних зубочисток, залишити на 10 хв. У спаржі відрізати задерев'янілі кінчики, довжиною 1,5-2 см, очистити від верхньої шкірки. 6. Скріпити зубочистками кожні 4 стебла. Скропити спаржу рослинним маслом, трохи посолити. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити спаржу по 4 хв. з кожного боку. Подавати з соусом.

0/5 (0 Reviews)