СУФЛЕ з сиром І шинкою

СУФЛЕ з сиром І шинкою

СУФЛЕ з сиром І шинкою

Інгредієнти

Для начинки:

  • великих яєчних жовтки – 2 шт.
  • сіль
  • сир тертий – 50 г
  • 80 г шинки
  • білки яєчні – 4 шт.

Для основи суфле:

  • горіх мускатний
  • масло вершкове – 30 г
  • 225 мл молока
  • 30 г борошна
  • сіль

Для прикраси:

  • 50 г сиру
  • 50 г шинки
  • 30 г м'якого вершкового масла

Покроковий рецепт приготування

1. Попередньо розігріти духовку до 170 & deg; С. Змастити форми для суфле розм'якшеним вершковим маслом і помістити їх в холодильник. 2. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати борошно, розмішати і пасерувати 3 хв., Поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок. Зняти з вогню і остудити. Молоко довести до кипіння. Поступово влити молоко в борошняну пасеровку, постійно збиваючи. Довести cмесь до кипіння на середньому вогні, продовжуючи постійно збивати. Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. Зменшивши вогонь до слабкого, кип'ятити основу для суфле 12 хв., Постійно збиваючи. 3. Додати тертий сир і яєчні жовтки. Ретельно перемішати. Зняти з вогню і відразу ж наточити дрібно нарізану шинку. 4. Яєчні білки збити з дрібкою солі в щільну піну. Шпателем змішати третину збитих білків з основою для суфле. 5. Дуже обережно ввести залишилися збиті білки, при цьому як би загортаючи їх у суфле. Підготовлені форми доверху наповнити суфле, поверхню розрівняти металевим шпателем. 6. Провести великим пальцем по краю кожної форми. Це допоможе суфле правильно піднятися. Прикрасити суфле сирними і шинкою ромбами. Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 20 хв. Відразу ж подати на стіл.

0/5 (0 Reviews)