КВАСОЛЯ з шинкою ПІД соусом з апельсинів і ПАПРИКИ

ФАСОЛЬ з шинкою ПІД соусом з апельсинів і ПАПРИКИ

Інгредієнти

  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • 2 ст. л. темного неочищеного
  • тростинного цукру
  • 4 бутона гвоздики
  • 2 середніх апельсина
  • 450 г шинки
  • 200 г рубаних томатів
  • 250 г сушеної білої квасолі
  • сіль
  • 2 ст. л. сухого білого вина
  • цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
  • 2 стебла селери
  • 2 ч. Л. меленої паприки

Покроковий рецепт приготування

Квасолю замочити на ніч. На наступний день воду злити, квасоля промити, викласти в каструлю і залити 1,5 & nbsp; л окропу. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на маленькому вогні 30 & nbsp; хв. Натерти цедру апельсинів, відкласти в сторону, м'якоть зберегти. Лук і селеру очистити, подрібнити. Масло розігріти у великій каструлі, обсмажити, помішуючи, селера і цибулю, 7-8 хв., До золотистого кольору цибулі. Додати нарізану великими кубиками шинку і паприку, перемішати, потім ввести цедру, цукор, вино, рубані томати і гвоздику. Добре перемішати. Квасоля разом з рідиною, в якій вона варилася, влити в каструлю і варити все разом 1 & nbsp; ч, потім зняти кришку і варити ще 1 & nbsp; ч. М'якоть апельсинів нарізати кубиками. Додати в каструлю з квасолею, щедро посолити, перемішати, прогріти. При подачі за бажанням можна посипати рубаною зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)