ДИНЯ З пармська шинка і карамель З бальзамічний оцет

ДИНЯ з пармська шинка і карамель з бальзамічний оцет

Інгредієнти

  • зелень – за бажанням
  • пудра цукрова – 1 ст. л.
  • 5-7 скибочок тонко нарізаної шинки пармської
  • темний бальзамічний оцет – 0, 5 склянки
  • 1 невелика диня (бажано сорту “канталупа”)

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Бальзамічний оцет влити в сотейник, додати цукрову пудру. Прогрівати на середньому вогні до тих пір, поки оцет не набуде консистенцію густого сиропу. Дати трохи охолонути, потім вилити на деко, застелене харчовою плівкою, розрівняти тонким шаром. Дати повністю застигнути. Диню вимити, розрізати навпіл, очистити від шкірки і насіння. Нарізати рівними кубиками середнього розміру, злегка остудити в холодильнику. Шинку згорнути в маленькі рулетики. Кубики дині викласти на тарілку, зверху викласти шинку, прикрасити карамеллю і зеленню.

0/5 (0 Reviews)