ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ З яйцями І шинкою

ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ З яйцями І шинкою

ЗАПЕЧЕНИЙ КАРТОПЛЯ З яйцями І шинкою

Інгредієнти

  • 1 ч. л. паприки
  • 50 мл вершків
  • сіль
  • 4 великі картоплини
  • 100 г бринзи
  • 100 г шинки

1 шт

  • яйце – 1 шт

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Картопля зварити в мундирі до готовності, охолодити і розрізати уздовж навпіл. Вийняти м'якоть ложкою так, щоб стінки завтовшки близько 1 & nbsp; см залишилися цілими. Шинку нарізати дрібними кубиками, бринзу і картопляну м'якоть розкришити. Яйце збити з вершками, сіллю і паприкою; додати бринзу, картопля і шинку. Заповнити цією сумішшю картоплини і запікати в розігрітій до 200 & deg; С духовці 12-15 хв., До утворення золотистої скоринки. Подавати із зеленим салатоммікс.

0/5 (0 Reviews)