Інгредієнти
- 1 ч. л. паприки
- 50 мл вершків
- сіль
- 4 великі картоплини
- 100 г бринзи
- 100 г шинки
1 шт
- яйце – 1 шт
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Картопля зварити в мундирі до готовності, охолодити і розрізати уздовж навпіл. Вийняти м'якоть ложкою так, щоб стінки завтовшки близько 1 & nbsp; см залишилися цілими. Шинку нарізати дрібними кубиками, бринзу і картопляну м'якоть розкришити. Яйце збити з вершками, сіллю і паприкою; додати бринзу, картопля і шинку. Заповнити цією сумішшю картоплини і запікати в розігрітій до 200 & deg; С духовці 12-15 хв., До утворення золотистої скоринки. Подавати із зеленим салатоммікс.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!