Свиняча вирізка з радіккіо І Пармський

До Світлого свята Христового Воскресіння в старій Росії зазвичай готувалися з Чистого четверга. У інших заможних господарів до великоднього столу подавали 48 різних страв & ndash; по числу днів минулого посту.

 свиняча вирізка з радіккіо І пармська шинка

Інгредієнти

  • 70 г пармезану одним шматком
  • 4 головки радіккіо
  • сіль, чорний мелений перець
  • 700 г свинячої вирізки
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • оцет бальзамічний – 1 ч. л.
  • 3 ст. л. насіння білого кунжуту
  • 200 г тонко нарізаної шинки пармської

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Духовку розігріти до 180 & deg ; С. Деко застелити пергаментом. Радіккіо промити, просушити, розрізати уздовж навпіл і перекласти на деко. Приправити до смаку сіллю і перцем. Змішати 1 & nbsp; ч. & Nbsp; л. масла і оцет, скропити радіккіо; запікати 8-10 хв. Крок 2 М'ясо промити, очистити від плівок, нарізати поперек волокон невеликими шматочками, посолити і поперчити. Кожен шматочок вмочити спочатку в оливкове масло, потім обваляти в кунжутного насіння. Обсмажувати м'ясо на сухій розігрітій сковороді по 5-7 хв. з обох сторін; насіння повинні підрум'янитися. Крок 3 Смажити м'ясо краще невеликими порціями. Готове м'ясо зняти зі сковороди і перекласти на дерев'яну дошку, щоб стік зайвий сік. На блюдо викласти запечений радіккіо, поруч шматочки м'яса і шинки. Зверху покласти пармезан, нарізаний пелюстками.

0/5 (0 Reviews)