Біскотті З пармезаном і прошутто

Біскотті З пармезаном і прошутто

Біскотті З пармезаном і прошутто

Інгредієнти

  • яйце велике – 3 шт.
  • сіль дрібна морська – 1 ч. л.
  • 70 г крупно порубаних тонких скибочок прошутто
  • 2 ч. л . крупномолотого чорного перцю
  • борошно – 1,5 склянки
  • 1 стакан свіжонатертого пармезану
  • Красиво упаковані це печиво стане відмінним подарунком до Нового року або будь-якого іншого свята.
  • 8 ст. л. несолоного вершкового масла

Покроковий рецепт приготування

Духовку розігріти до 180 & nbsp; С. Великий деко вистелити пергаментом. Покласти в миску вершкове масло кімнатної температури. Збивати його міксером на середній швидкості до тих пір, поки воно не побіліє і не стане повітряним. Не припиняючи забивати, ввести по черзі 3 яйця. Додати борошно, пармезан, прошутто, перець і сіль. Тісто збити на середній швидкості до однорідної маси (але воно не повинно бути занадто крутим.). Викласти на змащене маслом деко. Змоченими у воді руками сформувати з нього буханку приблизно 30 см в довжину і 10 см в товщину. Випікати в центрі духовки 25 хв. Вийняти з духовки, дати охолонути 10 хвилин. Температуру духовки зменшити до 135 & # 186; С. Зубчастим ножем нарізати буханець поперек і злегка навскоси на скибочки товщиною 1 см. Розкласти їх на деку зрізом вгору. Випікати 20 хв., Поки вони не стануть золотистими. Вийняти деко з духовки, дати сухарикам повністю охолонути. Упакувати в коробку. Картка, що додається до подарунка: “Подавати з коктейлями або ігристим білим або рожевим вином. Підходять до будь-якого овочевого салату, а також до супів і салатів в середземноморському стилі. Сухарики можна зберігати при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері 1 тиждень”.

0/5 (0 Reviews)