Вся сіль цього рецепта & ndash; в контрасті м'якої вершкової консистенції сиру і хрустя-
щей текстури шинки. Ви можете використовувати будь-який сир і шинку на свій смак, але не забувайте про необхідність цього контрасту.
Інгредієнти
- шалот
- 5 ст. л. вершків жирністю не менше 30%
- 1 невелика відварна картоплина
- масло рослинне – 1 ст. л.
- 1 скибочка шинки пармської
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- 25 г сиру камамбер
Покроковий рецепт приготування
Шалот очистити , порубати. Картоплю нарізати кружальцями. Камамбер нарізати кубиками. Всипати в сковороду з розігрітим маслом шалот, обсмажити 1 & nbsp; хв. Додати картоплю, обсмажити його до золотистої скоринки. Влити вершки, гірчицю, покласти камамбер, перемішати і відразу ж зняти з вогню. Розжарити чисту сковороду і обсмажити скибочку шинки пармської до хрускоту, підсушити його на паперовому рушнику. Теплий картопля з сиром викласти на тарілку, зверху покласти шинку і подати на стіл. Господині на замітку Рада Вся сіль цього рецепта – у контрасті м'якої вершкової консистенції сиру і хрусткою текстури шинки. Ви можете використовувати будь-який сир і шинку на свій смак, але не забувайте про необхідність цього контрасту.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!