Макарони ПО-Шаляпінський

макарони ПО-Шаляпінський

Інгредієнти < ul>

  • 250 г вареної шинки
  • 150 г тертого сиру
  • 250 г сухих макаронів
  • сіль
  • 1 невеликий баклажан
  • оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 3 ст. л. сметани
  • 50 г сушених білих грибів
  • Покроковий рецепт приготування

    Гриби залити 2 склянками окропу, залишити на 10 & nbsp; хв. Потім відкинути на друшляк, а воду від них перелити у велику каструлю, додати ще 2 & nbsp; л гарячої води, посолити і поставити на вогонь. Дати закипіти, всипати макарони. Відварити до готовності, відкинути на друшляк. Поки вариться паста, приготувати соус. Гриби, шинку і цибулю дрібно нарізати. Розігріти масло в сковороді, обсмажити цибулю до прозорості. Додати гриби і шинку, приправити сіллю і перцем, гасити 7-8 хв. Баклажан нарізати тонкими смужками, посолити їх і злегка обсмажити на грилі. Форму для запікання змастити маслом, що залишилося і викласти в неї шарами, чергуючи, макарони, шинки-грибний фарш і смужки балажанов, присипаючи кожен шар тертим сиром. Верхній шар повинен бути з макаронів. Полити сметаною, посипати сиром, накрити фольгою і запікати в духовці при 180 & # 186; С протягом 40 & nbsp; хв. Потім фольгу зняти і запікати ще 5 & nbsp; хв.

    0/5 (0 Reviews)