Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Гриби залити 2 склянками окропу, залишити на 10 & nbsp; хв. Потім відкинути на друшляк, а воду від них перелити у велику каструлю, додати ще 2 & nbsp; л гарячої води, посолити і поставити на вогонь. Дати закипіти, всипати макарони. Відварити до готовності, відкинути на друшляк. Поки вариться паста, приготувати соус. Гриби, шинку і цибулю дрібно нарізати. Розігріти масло в сковороді, обсмажити цибулю до прозорості. Додати гриби і шинку, приправити сіллю і перцем, гасити 7-8 хв. Баклажан нарізати тонкими смужками, посолити їх і злегка обсмажити на грилі. Форму для запікання змастити маслом, що залишилося і викласти в неї шарами, чергуючи, макарони, шинки-грибний фарш і смужки балажанов, присипаючи кожен шар тертим сиром. Верхній шар повинен бути з макаронів. Полити сметаною, посипати сиром, накрити фольгою і запікати в духовці при 180 & # 186; С протягом 40 & nbsp; хв. Потім фольгу зняти і запікати ще 5 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!