СМАЖЕНИЙ СИР по-чеськи

Це прекрасна гаряча закуска до пива. Втім, в Чехії його їдять і як основне блюдо.

 СМАЖЕНИЙ СИР по-чеськи

Інгредієнти

  • 4 плоских шматка сиру« едам »(близько 1 см завтовшки)
  • 4 тонких скибочки шинки
  • 1 яйце круто
  • 1 яйце
  • 30 г борошна
  • 30 г панірувальних сухарів
  • 20 г жиру
  • 5 г гірчиці
  • 1 маринований огірок
  • петрушка

Для соусу

  • 30 г майонезу
  • 40 мл молока

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шматки сиру обережно крають посередині, щоб вийшов “кишеньку”. Вкласти шинку і 2 гуртка вареного яйця. Крок 2 Обваляти в борошні з яйцем і в панірувальних сухарях, обсмажити на жирі з обох сторін, не даючи пригорати паніровці. Крок 3 Для соусу: майонез змішати з теплим молоком і гірчицею, додати дрібно нарізаний огірочок. Полити сир соусом, прикрасити зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)