Це прекрасна гаряча закуска до пива. Втім, в Чехії його їдять і як основне блюдо.
Інгредієнти
- 4 плоских шматка сиру« едам »(близько 1 см завтовшки)
- 4 тонких скибочки шинки
- 1 яйце круто
- 1 яйце
- 30 г борошна
- 30 г панірувальних сухарів
- 20 г жиру
- 5 г гірчиці
- 1 маринований огірок
- петрушка
Для соусу
- 30 г майонезу
- 40 мл молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шматки сиру обережно крають посередині, щоб вийшов “кишеньку”. Вкласти шинку і 2 гуртка вареного яйця. Крок 2 Обваляти в борошні з яйцем і в панірувальних сухарях, обсмажити на жирі з обох сторін, не даючи пригорати паніровці. Крок 3 Для соусу: майонез змішати з теплим молоком і гірчицею, додати дрібно нарізаний огірочок. Полити сир соусом, прикрасити зеленню петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!