Салат з спаржі з хамон та динь & QUOT; канталупи & QUOT;

Пікантний салат для святкового столу з незвичайним поєднанням інгредієнтів – спаржі, дині, шинки & nbsp; і грибів.

 Салат з спаржі з хамон та динь & amp; QUOT; канталупи & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • 60 г спаржі
  • 60 г м'якоті дині
  • 40 г свіжих білих грибів
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 100 мл коньяку
  • масло вершкове – 40 г
  • бальзамічний оцет
  • 40 г сирокопченої шинки” хамон “

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 У спаржі обрізати задерев'янілі кінчики, бланшувати з додаванням солі і цукру за смаком. Крок 2 Гриби обсмажити на оливковій олії. Крок 3 М'якоть дині нарізати кубиками. Хамон нарізати смужками і згорнути рулетиками. Крок 4 Коньяк випарувати на третину, додати вершкове масло, дати йому розтанути, додати краплю бальзамічного оцту. Викласти на тарілку отриманий соус, розкласти спаржу, хамон і диню.

0/5 (0 Reviews)