Пікантний салат для святкового столу з незвичайним поєднанням інгредієнтів – спаржі, дині, шинки & nbsp; і грибів.
Інгредієнти
- 60 г спаржі
- 60 г м'якоті дині
- 40 г свіжих білих грибів
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 100 мл коньяку
- масло вершкове – 40 г
- бальзамічний оцет
- 40 г сирокопченої шинки” хамон “
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1 У спаржі обрізати задерев'янілі кінчики, бланшувати з додаванням солі і цукру за смаком. Крок 2 Гриби обсмажити на оливковій олії. Крок 3 М'якоть дині нарізати кубиками. Хамон нарізати смужками і згорнути рулетиками. Крок 4 Коньяк випарувати на третину, додати вершкове масло, дати йому розтанути, додати краплю бальзамічного оцту. Викласти на тарілку отриманий соус, розкласти спаржу, хамон і диню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!