ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і картоплею

Ситний і смачний пиріг із дріжджового тіста з фаршем і картоплею – це прекрасний спосіб зібрати всю родину за столом!

 ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і картоплею

 ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і картоплею

фарш-кидок x Інгредієнти

  • дріжджове тісто 500 г
  • м'ясний фарш 200 г
  • картопля 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • часник 2 зубчики
  • сметана 3 + 1 (для змащування) ст.л.
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • суміш спецій за смаком
  • кунжут для посипання
  • лавровий лист 1 лист

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і картоплею

Приготовим фарш зі свинини і яловичини. Чистимо картоплю, часник і цибулю. Нарізаємо їх невеликими кубиками, цибулю і часник подрібніше. Змішаємо все разом. Крок 2

ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і КАРТОПЛЕЮ

Додаємо сметану, солимо перчимо, додамо улюблені спеції (трави) за смаком. Крок 3

ДРІЖДЖОВИЙ ПИРІГ З фаршу і КАРТОПЛЕЮ

З дріжджового тіста розкачати два пласти (низ і верх пирога). На деко викладемо нижній шар тіста. Розподілимо начинку, лавровий лист розламаємо на 2 частини і покладемо на фарш. Накриємо другим шаром тіста. Защіпнём по краях, в середині зробимо дірочку для виходу пари. Смажена верх пирога сметаною, посиплемо кунжутом. Випікаємо приблизно 1 годину при Т 180-190 градусів.

0/5 (0 Reviews)