КОТЛЕТИ & QUOT; ШКІЛЬНІ & QUOT;

Котлети родом з дитинства … Приготувала ці котлетки заради інтересу і точно, прямо згадала, що такі давали в шкільній їдальні. Дуже смачні речі, чорний хліб надає котлет особливий смак і аромат.

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш м'ясний 500 г
  • чорний хліб (скибочки) 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник (зубчики) 2 шт.
  • сіль за смаком 1/2 ч.л.
  • перець чорний мелений 1 щіпка (і)
  • панірувальні сухарі 5 ст.л.
  • рослинне масло для смаження 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Чорний хліб вимочити в воді і віджати від рідини. У фарш додати вимочений хліб, додати подрібнений в блендері цибулю і часник (або дрібно нарізаний), сіль і перець, добре перемішати фарш до однорідності. Крок 2

КОТЛЕТИ & amp; QUOT; ШКІЛЬНІ & amp; QUOT;

Сформувати котлети, обваляти їх в сухарях. Смажити на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'янцю, потім накрити кришкою і потомити на маленькому вогні хвилин 10. Смачного!

0/5 (0 Reviews)