Котлети родом з дитинства … Приготувала ці котлетки заради інтересу і точно, прямо згадала, що такі давали в шкільній їдальні. Дуже смачні речі, чорний хліб надає котлет особливий смак і аромат.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш м'ясний 500 г
- чорний хліб (скибочки) 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник (зубчики) 2 шт.
- сіль за смаком 1/2 ч.л.
- перець чорний мелений 1 щіпка (і)
- панірувальні сухарі 5 ст.л.
- рослинне масло для смаження 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Чорний хліб вимочити в воді і віджати від рідини. У фарш додати вимочений хліб, додати подрібнений в блендері цибулю і часник (або дрібно нарізаний), сіль і перець, добре перемішати фарш до однорідності. Крок 2
Сформувати котлети, обваляти їх в сухарях. Смажити на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'янцю, потім накрити кришкою і потомити на маленькому вогні хвилин 10. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!