Середній час приготування-20-30 хвилин. Кількість продуктів вказано на 4 порції. Можна використовувати як гарнір або як самостійну страву.
Інгредієнти
- квасоля червона – 2 банки або стільки ж скільки фаршу
- паста томатна – за смаком
- фарш – 300-400 г
Для прикраси
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Фарш обсмажити (за бажанням з невеликою кількістю цибулі) . Додати томатну пасту з невеликою кількістю води. Покласти квасолю і смажити ще 3 хвилини. Готову страву прикрасити зеленню. Господині на замітку
Блюдо можна використовувати як гарнір або як самостійну страву.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!