Інгредієнти
- скибочки білого хліба без кірки – 3 шт.
- білок – 1 шт.
- товчений часник – 1 зубчик
- сіль – за смаком
- томати у власному соку – 250 г
- тертий пармезан – 40 г
- гілочка петрушки – 1 шт.
- зелена сочевиця – 120 г
- борошно – 1 ст. л.
- масло оливкове – 3 ст. л.
- лист лавровий – 1 шт.
- курячий фарш – 500 г
- молоко – 1 стакан
- цибуля – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати котлетки. Хліб замочити в молоці, потім злегка віджати. Цибулю і часник очистити, подрібнити і обсмажити в 1 ст. л. масла, 5 хв. Крок 2
Змішати курячий фарш з розмоченим хлібом, цибулею, часником і білком. Приправити сіллю і перцем і ретельно перемішати. Крок 3
Вологими руками виліпити з фаршу котлетки діаметром приблизно 2,5 см. Скласти на присипаний борошном тацю і поставити в холодильник. Крок 4
Чечевицю вимити і відварити у великій кількості підсоленої води до готовності, 20 хв. Відкинути на друшляк. Томати розім'яти виделкою. Крок 5
У великому сотейнику розігріти масло, що залишилося і обсмажити котлетки, часто їх перевертаючи, 6 хв. Крок 6
Додати томати разом з соком, лавровий лист і петрушку, гасити 4 хв. Всипати сочевицю, перемішати і залишити на невеликому вогні на 6-8 хв. Перед подачею видалити петрушку і лавровий лист і посипати гаряче блюдо тертим пармезаном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!