Листкові пиріжки з м'ясом

Такі пиріжки можна приготувати & nbsp; з будь-яким м'ясним фаршем.

листкові пиріжки З м'ясом

Інгредієнти

  • соус соєвий – 1 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • гострий червоний перчик – 0,5 шт.
  • пучок зеленої цибулі
  • заморожене листкове бездріжджове тісто – 500 г
  • фарш з яловичини і індички – 300 г
  • листя китайської капусти – 3-4 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

листкові пиріжки З м'ясом

Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Зелену цибулю дрібно нарізати, капусту тонко нашаткувати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. У сковороді розігріти масло і обсмажити фарш, 10-12 хв. Додати капусту, цибулю, гострий перчик і соєвий соус, готувати, помішуючи, 8-10 хв. Крок 2

Листкові пиріжки з м'ясом

На присипаному борошном столі тісто тонко розкачати і нарізати квадратами 10х10 см. Викласти в середину кожного по 1,5 ст. л. начинки. Крок 3

Листкові пиріжки з м'ясом

Скласти краю у вигляді конверта і защипнути. Змастити зверху злегка збитим яйцем і запікати в духовці 20-25 хв. при 180 ° С.

0/5 (0 Reviews)