Такі пиріжки можна приготувати & nbsp; з будь-яким м'ясним фаршем.
Інгредієнти
- соус соєвий – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- гострий червоний перчик – 0,5 шт.
- пучок зеленої цибулі
- заморожене листкове бездріжджове тісто – 500 г
- фарш з яловичини і індички – 300 г
- листя китайської капусти – 3-4 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Зелену цибулю дрібно нарізати, капусту тонко нашаткувати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. У сковороді розігріти масло і обсмажити фарш, 10-12 хв. Додати капусту, цибулю, гострий перчик і соєвий соус, готувати, помішуючи, 8-10 хв. Крок 2
На присипаному борошном столі тісто тонко розкачати і нарізати квадратами 10х10 см. Викласти в середину кожного по 1,5 ст. л. начинки. Крок 3
Скласти краю у вигляді конверта і защипнути. Змастити зверху злегка збитим яйцем і запікати в духовці 20-25 хв. при 180 ° С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!