Інгредієнти
- курячий фарш – 800 г
- велика цибулина – 1 шт.
- тертий сир чеддер – 100 г
- масло рослинне – 2 ст. л.
- пшеничні тортильи – 6 шт.
- червоні перчики чилі – 2 шт.
- мариновані солодкі перці – 200 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> великий пучок кінзи – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Лук очистити і подрібнити. Перчики дрібно нарізати, видаливши насіння. У розігрітій олії обсмажити цибулю і чилі, 4 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, 10 хв. Мариновані перці подрібнити і додати в фарш. Перемішати і готувати 2 хв. Зняти з вогню. Крок 2
Кінзу дрібно нарізати. Додати зелень і сир до фаршу, перемішати. Крок 3
Розподілити приготовану начинку по 4 коржикам. Скласти по 2 коржі, зверху накрити. Розрізати коржі на 4 частини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!