Кесаділья з курячим м'ясом

Кесаділья з курячим м'ясом

Інгредієнти

  • курячий фарш – 800 г
  • велика цибулина – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> великий пучок кінзи – 1 шт.

  • тертий сир чеддер – 100 г
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • пшеничні тортильи – 6 шт.
  • червоні перчики чилі – 2 шт.
  • мариновані солодкі перці – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> Кесаділья з курячим м'ясом

Лук очистити і подрібнити. Перчики дрібно нарізати, видаливши насіння. У розігрітій олії обсмажити цибулю і чилі, 4 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, 10 хв. Мариновані перці подрібнити і додати в фарш. Перемішати і готувати 2 хв. Зняти з вогню. Крок 2

Кесаділья з курячим м'ясом

Кінзу дрібно нарізати. Додати зелень і сир до фаршу, перемішати. Крок 3

Кесаділья з курячим м'ясом

Розподілити приготовану начинку по 4 коржикам. Скласти по 2 коржі, зверху накрити. Розрізати коржі на 4 частини.

0/5 (0 Reviews)