Інгредієнти
- товчений часник – 2 зубчики
- консервована кукурудза – 3 ст. л.
- по 1 склянці кефіру й сметани
- сіль – за смаком
- розтоплене вершкове масло – 100 г
- яйце – 3 шт.
- розпушувач – 2 ч. л.
- картопля – 3 шт.
- свинячий фарш – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 2 склянки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Масло збити з сметаною, кефіром, яйцями, дрібкою солі і розпушувачем. Всипати борошно і замісити тісто.
Крок 2
Картоплю нарізати тонкими кружальцями, цибулю – кільцями, часник подрібнити. Змішати фарш з часником, кукурудзою, сіллю і перцем.
Крок 3
Вилити в змащену маслом форму половину тіста. Зверху розподілити половину картоплі, цибулю, фарш, потім залишився картопля. Влити тісто і запікати 45-50 хв. при 200 ° С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!