ДРУГЕ СТРАВА КАЦУДОН

ДРУГЕ СТРАВА КАЦУДОН

Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти

  • саке – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • борошно – 3 ст. л.
  • рис – 1 стакан
  • мирин – 3 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • зелень
  • бульйон курячий – 1/2 склянки
  • сіль – за смаком
  • соус соєвий – 3 ст. л.
  • свинина (філе) – 200 г
  • капуста білокачанна – 200 г

Для смаження

  • масло рослинне

Покроковий рецепт приготування

Свинину нарізати на порційні шматки. Відбити обидві сторони свинячого філе ручкою ножа, щоб пом'якшити м'ясо. Посолити, поперчити. Підготувати три чашки: з борошном, збитим яйцем і панірувальними сухарями. Ретельно “покрити” свинину борошном, надлишки струсити. Занурити філе в збите яйце, обваляти в сухарях. Обсмажити в розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Нарізати на невеликі смужки. Рис відварити, як для суші. Капусту нашаткувати і залити окропом на кілька хвилин, капуста буде більш хрусткою. Для приготування соусу змішати соєвий соус, бульйон, мирин, саке і цукор. Додати цибулю, нарізану півкільцями. Довести до кипіння, прокип'ятити кілька хвилин. У піалу покласти рис, зверху капусту і шматочки м'яса. Полити все соусом. За бажанням посипати зеленню. Господині на замітку

Замість білокачанної капусти можна використовувати таку ж кількість пекінської капусти.

0/5 (0 Reviews)