Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти
- саке – 1 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- борошно – 3 ст. л.
- рис – 1 стакан
- мирин – 3 ст. л.
- сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- перець чорний мелений – за смаком
- зелень
- бульйон курячий – 1/2 склянки
- сіль – за смаком
- соус соєвий – 3 ст. л.
- свинина (філе) – 200 г
- капуста білокачанна – 200 г
Для смаження
- масло рослинне
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати на порційні шматки. Відбити обидві сторони свинячого філе ручкою ножа, щоб пом'якшити м'ясо. Посолити, поперчити. Підготувати три чашки: з борошном, збитим яйцем і панірувальними сухарями. Ретельно “покрити” свинину борошном, надлишки струсити. Занурити філе в збите яйце, обваляти в сухарях. Обсмажити в розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Нарізати на невеликі смужки. Рис відварити, як для суші. Капусту нашаткувати і залити окропом на кілька хвилин, капуста буде більш хрусткою. Для приготування соусу змішати соєвий соус, бульйон, мирин, саке і цукор. Додати цибулю, нарізану півкільцями. Довести до кипіння, прокип'ятити кілька хвилин. У піалу покласти рис, зверху капусту і шматочки м'яса. Полити все соусом. За бажанням посипати зеленню. Господині на замітку
Замість білокачанної капусти можна використовувати таку ж кількість пекінської капусти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!