СВИНИНА з овочами І САЛАТОМ З ОГІРКІВ

СВИНИНА з овочами І САЛАТОМ з ОГІРКІВ

Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти

  • перець солодкий – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • морква – 1 шт.
  • соєвий соус Kikkoman – 6-7 ст. л.
  • свинина – 400 г
  • огірок – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> капуста цвітна – 1/2 качана

  • сіль – за смаком

Для смаження

  • масло рослинне

Покроковий рецепт приготування

Відварити суцвіття цвітної капусти в підсоленій воді до напівготовності. Нашаткувати соломкою моркву, перець, 1 цибулину. Нарізати цибулю, що залишився і тонкими скибочками м'ясо. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла і обсмажити м'ясо з цибулею 2-3 хвилини. Додати 2-3 ст. л. соєвого соусу, посолити і тушкувати 6-7 хвилин. Обсмажити в глибокій сковороді цибулю, моркву і солодкий перець 3-4 хвилини. Додати цвітну капусту, нарізану тонкими скибочками часник і 2-3 ст. л. соєвого соусу. Можна трохи посолити. Гасити 4-5 хвилин. Огірок нарізати тонкими кружечками, посолити. Залишити на 2-3 хвилини. Струснути обережно. Викласти на блюдо овочі, навколо м'ясо і огірки. Огірки скропити соєвим соусом, змішаним з рослинним маслом.

0/5 (0 Reviews)