СВИНИНА ПО-норманської

СВИНИНА ПО-норманської

Інгредієнти < ul>

  • крохмаль – 1 ст. л.
  • цибулини – 2 шт.
  • яблука – 2 шт.
  • свинячий окіст – 1 кг
  • сметана – 200 г
  • морква – 2 шт.
  • сіль, перець
  • лавровий лист – 2 шт.
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • яблучний сік – 500 мл
  • дижонская гірчиця – 1 ст. л.
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

     СВИНИНА ПО-норманської

    Свинину вимити і нарізати шматками середньої величини. Очистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати кубиками, моркву – тонкими кружальцями. Лук-порей ретельно промити і нарізати шматочками 3 см завдовжки. Яблука вимити і розрізати на 6 частин, видаливши серцевину. Крок 2

    СВИНИНА ПО-норманської

    у сковороді обсмажити свинину в розігрітій олії, по 3 хв. з кожного боку. Перекласти шумівкою в каструлю. Крок 3

    СВИНИНА ПО-норманської

    У цій же сковороді обсмажити ріпчаста цибуля і порей, 4 хв. Додати в каструлю зі свининою. Покласти в каструлю моркву і лаврові листочки, влити яблучний сік. На сильному вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 30 хв. Крок 4

    СВИНИНА ПО-норманської

    У сотейнику змішати сметану з гірчицею і крохмалем, поставити на мінімальний вогонь і готувати, весь час помішуючи, 2 хв. Крок 5

    СВИНИНА ПО-норманської

    влити суміш в каструлю. Посолити і перемішати. Крок 6

    СВИНИНА ПО-норманської

    Додати яблука і готувати ще 5-7 хв., поки вони не стануть м'якими, а соус не загусне.

    0/5 (0 Reviews)