Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину вимити і нарізати шматками середньої величини. Очистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати кубиками, моркву – тонкими кружальцями. Лук-порей ретельно промити і нарізати шматочками 3 см завдовжки. Яблука вимити і розрізати на 6 частин, видаливши серцевину. Крок 2
у сковороді обсмажити свинину в розігрітій олії, по 3 хв. з кожного боку. Перекласти шумівкою в каструлю. Крок 3
У цій же сковороді обсмажити ріпчаста цибуля і порей, 4 хв. Додати в каструлю зі свининою. Покласти в каструлю моркву і лаврові листочки, влити яблучний сік. На сильному вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 30 хв. Крок 4
У сотейнику змішати сметану з гірчицею і крохмалем, поставити на мінімальний вогонь і готувати, весь час помішуючи, 2 хв. Крок 5
влити суміш в каструлю. Посолити і перемішати. Крок 6
Додати яблука і готувати ще 5-7 хв., поки вони не стануть м'якими, а соус не загусне.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!