ТУШКОВАНІ Свинячі НОГИ СО СПЕЦІЯМИ і соєвий соус

Приправу & quot; Хаваедж & quot; можна приготувати самим будинку: Куркума & mdash; 2 ч. Л. Коріандр & mdash; 3 ч. Л. Кардамон мелений & mdash; 1 ч. Л. Кумин мелений (мається на увазі, кумін індійський = Зіра!) & Mdash; 3 ч. Л. Чорний перець – 2 ч.л. Змішати всі спеції, і засипати в баночку з щільно закривається кришкою. Цю приправу смачно додавати в супи.

 ТУШКОВАНІ Свинячі НОГИ СО СПЕЦІЯМИ і соєвий соус

Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • масло вершкове – 60-80 г
  • кінза – 1 пучок
  • перець чилі – 1/4 частина
  • приправа “Хаваедж” – 1 ч. Л.
  • ноги свинячі – 3 шт.
  • сіль – за смаком
  • соус соєвий – 3-4 ст. л.
  • лист лавровий – 1 шт.
  • перець чорний мелений – за смаком

Покроковий рецепт приготування

У казані розтопити вершкове масло, підрум'янити свинячі ніжки з усіх боків. Додати, нарізану кільцями, ріпчаста цибуля 1 шт., Підсмажити до золотистого кольору. Налити окріп так, щоб вода була на 1 см вище рівня м'яса. Посолити, поперчити, додати лавровий лист, тушкувати без кришки на середньому вогні 1,5 години. Випарувати воду, щоб на дні казана залишився, приблизно, 1 сантиметр води. Покласти кінзу, ріпчаста цибуля, приправи, соєвий соус. Гасити ще 20 хвилин і подавати. На гарнір подати фунчеза. Господині на замітку

Приправу & quot; Хаваедж & quot; можна приготувати самим будинку: Куркума & mdash; 2 ч. Л. Коріандр & mdash; 3 ч. Л. Кардамон мелений & mdash; 1 ч. Л. Кумин мелений (мається на увазі, кумін індійський = Зіра!) & Mdash; 3 ч. Л. Чорний перець – 2 ч.л. Змішати всі спеції, і засипати в баночку з щільно закривається кришкою. Цю приправу смачно додавати в супи.

0/5 (0 Reviews)