Інгредієнти
- сіль, перець
- лавровий лист – 1 шт.
- яблучний сік – 600 мл
- горошини чорного перцю – 6 шт.
- сирої свинячий окіст – 700 г
- желатин – 30 г
- апельсини – 2 шт.
Для маринаду:
- гілочки чебрецю – 2-3 шт.
- біле сухе вино – 150 мл
- зерниста гірчиця – 1 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- оливкова олія – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, обсушити, проколоти в декількох місцях виделкою. Крок 2
Часник очистити і дрібно нарізати. Змішати у великій мисці оливкова олія, гірчицю, вино, часник і листя чебрецю. Покласти окіст, накрити і відставити на 6-8 ч, час від часу перевертаючи. Крок 3
Розігріти духовку до 220 ° С. Свинину вийняти з маринаду, очистити від часнику і зелені, покласти в глибоку вогнетривку форму. Посипати сіллю і перцем. Помістити в духовку і готувати 30-40 хв., Час від часу поливаючи м'ясо маринадом. Потім знизити температуру до 200 ° С і запікати ще 15 хв. Крок 4
Желатин залити 0 , 5 склянки яблучного соку і відставити на 15 хв. М'ясо вийняти з духовки, остудити і нарізати тонкими скибочками. Крок 5
Влити залишився яблучний сік в кухлик, покласти лавровий лист, сіль і горошини перцю. Довести до кипіння і зняти з вогню. Дати постояти 10 хв. Лавровий лист видалити, додати набряклий желатин і розмішати. Крок 6
Апельсини разом зі шкіркою нарізати тонкими півкільцями. Згорнути свинину в рулетики і разом з апельсинами розкласти в порційні формочки. Влити сік з желатином. Поставити форми в холодильник до повного застигання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!