Інгредієнти
- морква – 2 шт.
- сіль, перець
- рослинне масло – 4 ст. л.
- кедрові горішки – 4 ст. л.
- баклажани – 2 шт.
- тертий сир твердих сортів – 2 ст. л.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- скибочки білого хліба – 3 шт.
- часник – 6 зубчиків
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> м'якоть свинини – 1,5-2 кг
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
баклажани вимити, обсушити. Нарізати поздовжніми скибочками завтовшки 1 см. Крок 2
Морква очистити, за допомогою Овочечистка нарізати уздовж дуже тонкими пластинами. Крок 3
Розігріти в сковороді 3 ст. л. масла і по черзі обсмажити баклажани з двох сторін, по 3-4 хв., до м'якості. Приправити сіллю, перцем. Крок 4
Горішки обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, 2-3 хв. Часник очистити. Хліб нарізати довільними шматками. Помістити хліб, горішки та часник в блендер, влити оливкове масло і подрібнити в однорідну масу. Змішати з тертим сиром. Крок 5
М'ясо вимити, обсушити. Зробити по центру шматка надріз, не доходячи до низу приблизно 1 см. Надрізати шматок вправо і вліво, теж не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м'яса як книгу, надсечь потовщені місця. Накрити м'ясо плівкою і відбити в тонкий пласт. Плівку зняти, м'ясо натерти сіллю і перцем. Крок 6
Викласти на м'ясо скибочки баклажанів і пластини моркви. Густо намазати горіховою сумішшю, згорнути в рулет і перев'язати в декількох місцях мотузкою. Змастити з усіх боків рослинним маслом і загорнути у фольгу. Покласти в змащену маслом форму і запікати в духовці 1 год 30 хв. при 220 ° С. За 20 хв. до готовності розрізати фольгу, щоб рулет підрум'яниться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!