СВИНИНА, запечена з грушею і чебрецем

СВИНИНА, запечена з грушею і чебрецем

Конкурс рецептів Груші. Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти

  • каррі – 0,5 ч. Л.
  • сіль – за смаком
  • чебрець – 1 ч. л.
  • груша – 2 шт.
  • суміш перців – за смаком
  • соус чилі солодкий – 1-2 ст. л.
  • оцет бальзамічний – 1 ч. л.
  • вино червоне солодке – 100 мл
  • свинина (корейка б/к) – 1 кг

Покроковий рецепт приготування

М'ясо вимити, обсушити, нарізати товстими скибками (не до кінця). Натерти сіллю, сумішшю перців, посипати в розрізах чебрецем, розтерти. Укласти шматок в невелику глибоку миску, залити вином і залишити на 1 годину мінімум (краще на ніч в холодильнику). Грушу нарізати уздовж товстими пластинами. Коли шматок свинини промаринуется, дістати його з миски, в розрізи вставити пластини груші, зв'язати шматок шпагатом, щоб не розпадався, укласти на лист фольги і герметично закупорити. Запікати при темпертура 200 & deg; C 1 годину. Приготувати суміш для глазурування, змішавши солодкий соус чилі, бальзамик і каррі. М'ясо вийняти з духовки, фольгу розкрити, шпагат розрізати. Пензликом обмазати весь шматок приготовленої сумішшю, не пропускаючи і скибочки груші. Продовжити запікання вже без фольги, приблизно 30-40 хвилин, іноді поливаючи м'ясо соком, що виділився, до рум'яного виду.

0/5 (0 Reviews)