грушевий свининку

Грушевий свининку

Конкурс рецептів Груші. Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти

  • мадера – 100 мл
  • свинина не пісні – 1 кг
  • сіль – за смаком
  • груша – 2 шт.
  • перець – за смаком
  • Спеції для свинини – за смаком
  • масло оливкове

Покроковий рецепт приготування

Свинину надрізати “гармошкою” (товщина скибочки 3 см), розрізати не до кінця, щоб шматок залишався цілісним. М'ясо змастити оливковою олією і натерти спеціями, посолити, поперчити, залишити маринуватися на 1,5 години. Груші нарізати скибочками завтовшки 1,5 см і укласти їх в прорізи. “Гармошку” помістити в керамічну форму і поставити в розігріту до 250 & deg; C духовку до утворення рум'яної скоринки. Потім зменшити температуру до 180 & deg; C, полити вином. Готувати приблизно 1 годину 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився з вином з форми. Вийняти свинину з духовки, накрити фольгою і дати настоятися ще 15 хвилин. Нарізати на шматки, подавати з овочами. Господині на замітку Груші повинні бути стиглими, але жорсткими.

0/5 (0 Reviews)