Інгредієнти
- суха біла квасоля – 500 г
- помідори – 3 шт.
- свиняча пашина – 800 г
- сіль, перець
- лавровий лист – 1 шт.
- біле сухе вино – 1 склянка
- невелика морква – 4 шт.
- гілочки петрушки – 2 шт.
- гілочка шавлії – 1 шт.
- рослинне масло – 3 ст. л.
- черешки селери – 2 шт.
- свинячі сардельки – 5 шт.
- цибулини – 2 шт.
- гілочка чебрецю – 1 шт.
- гілочка розмарину – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Квасолю замочити у великій кількості води на ніч. На наступний день воду злити, квасоля промити. Крок 2
Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Селера і помідори вимити. Селера нарізати невеликими шматочками, помідори – часточками. Петрушку, чебрець, шавлія і розмарин зв'язати пучком. Крок 3
Свинину вимити і нарізати шматочками шириною 2 см. Сардельки нарізати широкими кружками. Крок 4
У великій каструлі розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити на середньому вогні цибулю, моркву і селеру, час від часу помішуючи, 10 хв. Всипати квасоля, додати часник, м'ясо і зелень. Влити воду так, щоб всі інгредієнти були покриті нею на 3 пальці. Приправити перцем, перемішати і довести до кипіння. Накрити кришкою і готувати 1,5 ч. Влити вино. При необхідності додати воду, щоб інгредієнти були повністю покриті. Продовжувати готувати 30 хв. Крок 5
Сардельки обсмажити в маслі до рум'яної скоринки. Крок 6
Додати сардельки, нарізані помідори і лавровий лист в каструлю. Приправити сіллю і готувати ще 20 хв. Видалити з каструлі пучок зелені і лавровий лист. Розкласти квасоля зі свининою по тарілках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!