овернском МІКС

Інгредієнти

  • суха біла квасоля – 500 г
  • помідори – 3 шт.
  • свиняча пашина – 800 г
  • сіль, перець
  • лавровий лист – 1 шт.
  • біле сухе вино – 1 склянка
  • невелика морква – 4 шт.
  • гілочки петрушки – 2 шт.
  • гілочка шавлії – 1 шт.
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • черешки селери – 2 шт.
  • свинячі сардельки – 5 шт.
  • цибулини – 2 шт.
  • гілочка чебрецю – 1 шт.
  • гілочка розмарину – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Квасолю замочити у великій кількості води на ніч. На наступний день воду злити, квасоля промити. Крок 2

овернском МІКС

Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Селера і помідори вимити. Селера нарізати невеликими шматочками, помідори – часточками. Петрушку, чебрець, шавлія і розмарин зв'язати пучком. Крок 3

овернском МІКС

Свинину вимити і нарізати шматочками шириною 2 см. Сардельки нарізати широкими кружками. Крок 4

овернском МІКС

У великій каструлі розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити на середньому вогні цибулю, моркву і селеру, час від часу помішуючи, 10 хв. Всипати квасоля, додати часник, м'ясо і зелень. Влити воду так, щоб всі інгредієнти були покриті нею на 3 пальці. Приправити перцем, перемішати і довести до кипіння. Накрити кришкою і готувати 1,5 ч. Влити вино. При необхідності додати воду, щоб інгредієнти були повністю покриті. Продовжувати готувати 30 хв. Крок 5

овернском МІКС

Сардельки обсмажити в маслі до рум'яної скоринки. Крок 6

овернском МІКС

Додати сардельки, нарізані помідори і лавровий лист в каструлю. Приправити сіллю і готувати ще 20 хв. Видалити з каструлі пучок зелені і лавровий лист. Розкласти квасоля зі свининою по тарілках.

0/5 (0 Reviews)