СВИНИНА з грушею

СВИНИНА з грушею

Конкурс рецептів Груші . Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти

  • цибуля – 2 шт.
  • мед – 1 ст. л.
  • свинина – 600 г
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • вино біле – 125 мл
  • лимон (сік) – 1 шт.
  • перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • груша – 3 шт.

Для смаження

  • масло оливкове – 100 мл

Покроковий рецепт приготування

Груші нарізати на часточки, видалити серцевину. Закип'ятити воду, додати лимонний сік, опустити туди груші і варити їх протягом 3 хвилин. Відкинути на друшляк. Цибулю нарізати півкільцями. М'ясо нарізати скибочками, посолити, поперчити і обваляти в борошні. У сковороду налити оливкову олію, обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Додати цибулю і згасити його до прозорості, потім влити вино, мед і тушкувати м'ясо 30 хвилин. На м'ясо викласти груші, тушкувати ще 30 хвилин під кришкою на повільному вогні. Перед подачею можна посипати зеленню.

0/5 (0 Reviews)