Інгредієнти
- 100 г філе тріски
- 1 шматочок пшеничного хліба
- 1 жовток
- 1 ч.л. вершкового масла
- 1-2 картоплини
- ½ моркви
- 1 жменя зеленої стручкової квасолі
- 20 г кореня селери
- ¼ цибулини
- сіль за смаком
- зелень для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочіть в молоці шматочок хліба. Філе тріски і віджатий від зайвого молока хліб пропустіть через м'ясорубку 2 рази. Крок 2 В рибний фарш додайте вершкове масло, сіль, збитий виделкою жовток. Фарш ретельно перемішайте. Змочіть руки і скачайте фрикадельки, завбільшки з лісовий горіх. Крок 3 Овочі очистити, нарізати кубиком. У каструлю налийте 500 мл води, доведіть до кипіння, додайте підготовлені овочі і квасолю, готуйте 5-7 хвилин. Крок 4 Викладіть в суп рибні фрикадельки і варіть на невеликому вогні, поки вони не спливуть, і поки овочі не стануть м'якими. Посипте зеленню перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!