ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Дуже простий в приготування рецепт їжачків в томатному соусі.

Інгредієнти

  • рис 0,5 стакан (а)
  • свинина 90 г
  • цибуля 2 шт.
  • томат-Патс 3 ст.л.
  • сметана 2 ст.л.
  • перець
  • сіль
  • окріп

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Пропустити через м'ясорубку свинину і цибулю. Крок 2

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Відварити рис. Крок 3

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

До фаршу всипати рис, приправити перцем і сіллю, перемішати. Крок 4

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Сформувати їжачки і викласти їх в латку. Крок 5

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Приготувати томатний соус. Викласти в миску томат-пасту, сметану, залити окропом, посолити і ретельно перемішати, щоб не було гущі. Крок 6

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

соусом залити їжачки. Крок 7

ЕЖИКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Запікати в духовці при 180оС протягом 40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)