Дуже простий в приготування рецепт їжачків в томатному соусі.
Інгредієнти
- рис 0,5 стакан (а)
- свинина 90 г
- цибуля 2 шт.
- томат-Патс 3 ст.л.
- сметана 2 ст.л.
- перець
- сіль
- окріп
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Пропустити через м'ясорубку свинину і цибулю. Крок 2
Відварити рис. Крок 3
До фаршу всипати рис, приправити перцем і сіллю, перемішати. Крок 4
Сформувати їжачки і викласти їх в латку. Крок 5
Приготувати томатний соус. Викласти в миску томат-пасту, сметану, залити окропом, посолити і ретельно перемішати, щоб не було гущі. Крок 6
соусом залити їжачки. Крок 7
Запікати в духовці при 180оС протягом 40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!