Перед вами ідеальний рецепт для насичених буднів. Блюдо готується за лічені хвилини. М'ясо виходить ніжним, а соус з глибоким апельсиновим смаком чудово поєднується зі свининою.
Інгредієнти
- 600 г свинячої вирізки
- 1/4 склянки соєвого соусу
- 1/4 склянки апельсинового соку
- 1 ч. Л. тертої апельсинової цедри
- 2 ст. л. рисового винного оцту
- 1 ст. л. кунжутного масла
- 3 ч. л. коричневого цукру
- 1 см кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. насіння кунжуту
- 4 стебла зеленої цибулі
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте соус. Натріть імбир на дрібній тертці, часник подрібніть або пропустіть через прес. Змішайте імбир і часник з апельсиновою цедрою, кунжутним маслом, соєвим соусом, апельсиновим соком, рисовим оцтом і коричневим цукром. Крок 2 На сухій сковороді обсмажте насіння кунжуту, 1 хв. Пересипьте на тарілку. Крок 3 Зелена цибуля наріжте по діагоналі невеликими шматочками. Крок 4
У великій сковороді розігрійте олію, покладіть свинину, приправити сіллю і перцем і смажте на середньому вогні по 4-5 хв. з кожного боку, до готовності. Перекладіть вирізку на тарілку. Крок 5
У сковороду, де смажилося м'ясо, вилийте соус і доведіть до кипіння на середньому вогні. Готуйте 3-5 хв., Поки суміш злегка не увариться. Крок 6
Поверніть в сковороду свинину і прогрійте в соусі 2 хв., переверніть на іншу сторону і готуйте ще 1 хв. Крок 7 Викладіть м'ясо на блюдо, посипте кунжутом і зеленою цибулею. Подавайте відразу ж з відвареним рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!