СВИНИНА з овочами ПІД соусом теріякі

Швидко, соковито і дуже смачно !!! Блюдо має трохи солодкуватий смак. Добре буде поєднуватися як з рисом, так і з картопляним пюре.

Інгредієнти

  • свинина 500 г
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • горошок заморожений 100 г
  • терияки 70 г
  • мед 2 ст.л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Нарізану кубиками свинину трохи обсмажити. Додати півкільця цибулі і соломку моркви і продовжити обсмажувати. Злегка обсмажити овочі, всипати зелений заморожений горошок і дати йому прогрітися. Крок 2 Викласти мед, влити терияки і посолити за своїм смаком. Перемішати і дати трохи соусу загуснути.

0/5 (0 Reviews)