Інгредієнти
- 300 г м'якоті свинини (окіст, лопатка, шия)
- 300 г м'якоті яловичини (шия, тонкий край)
- 1 велика цибулина
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте м'ясо тонкими смужками, а потім маленькими кубиками. Викладіть все м'ясо на дошку і порубати сокиркою або двома ножами, поки у вас не вийде фарш. Крок 2 Цибулю дрібно наріжте або пропустіть через м'ясорубку – це додасть м'ясу додаткову соковитість. Додайте у фарш цибуля, сіль і перець. Крок 3 Якщо м'ясо не дуже жирне, влийте в фарш 50-75 мл холодної води і добре перемішайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!