ЗАПІКАНКА З перцю і фарш

ЗАПІКАНКА З перцю І & nbsp; фарш

ЗАПІКАНКА З перцю І & nbsp; фарш

Інгредієнти

  • 350 г яловичого фаршу
  • 2 великих солодких зелених перцю
  • 1 велика цибулина
  • 500 г помідорів
  • 300 мл томатного соусу
  • 1 стакан вареного рису
  • 1 стакан тертого сиру
  • 2 ч. Л. вустерського соусу
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть овочі та наріжте кубиками. Розігрійте велику неглибоку сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Додайте фарш і смажте 5-7 хв., Розбиваючи грудочки лопаткою. Додайте цибулю і солодкий перець і смажте до м'якості. Приправте сіллю і перцем. Крок 2 Збільште вогонь і додайте помідори і томатний соус, вустерский соус і варений рис. Якщо суміш занадто густа, влийте трохи води. Гасіть 10 хв. Крок 3 Перекладіть суміш у форму для запікання, посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 ˚С. Запікайте, поки сир не розплавиться. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)