Інгредієнти
- 350 г яловичого фаршу
- 2 великих солодких зелених перцю
- 1 велика цибулина
- 500 г помідорів
- 300 мл томатного соусу
- 1 стакан вареного рису
- 1 стакан тертого сиру
- 2 ч. Л. вустерського соусу
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть овочі та наріжте кубиками. Розігрійте велику неглибоку сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Додайте фарш і смажте 5-7 хв., Розбиваючи грудочки лопаткою. Додайте цибулю і солодкий перець і смажте до м'якості. Приправте сіллю і перцем. Крок 2 Збільште вогонь і додайте помідори і томатний соус, вустерский соус і варений рис. Якщо суміш занадто густа, влийте трохи води. Гасіть 10 хв. Крок 3 Перекладіть суміш у форму для запікання, посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 180 ˚С. Запікайте, поки сир не розплавиться. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!