Інгредієнти
- бульйон овочевий (вода) 1 л
- індичка (філе) 300 г
- брюссельська капуста 300 г
- яєчний білок 1 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- петрушка
- сіль, суміш перців
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Інгредієнти. Крок 2
Індичку пропустити через м'ясорубку, вмішати яєчний білок, додати сіль, суміш перців, сформувати фрикадельки. Крок 3
Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти (або нарізати соломкою). У киплячий бульйон покласти фрикадельки, варити 10 хвилин. Додати капусту, цибулю, моркву, посолити, поперчити, варити 10 хвилин. Крок 4
Готовий суп посипати нарубаної петрушкою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!