ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками І Порі

ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками І Порі

Інгредієнти

  • бульйон м'ясний/вода 1,5 л
  • картопля 3 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля-порей 1 стебло
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори у власному соку 200 г

  • масло оливкове

Для фрикадельок:

  • фарш яловичий 250 г
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • вода 1 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками І Порі

Фарш з'єднати з дрібно посічений цибулею, водою, яйцем, посолити, поперчити. Сформувати фрикадельки, припустити їх в невеликій кількості води в маленькому сотейнику 15 хвилин. Крок 2

Картоплю нарізати кубиками. У киплячий бульйон додати картоплю, варити 15 хвилин. Крок 3

ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками І Порі

Морква нарізати кубиками, обсмажити на оливковій олії в великому сотейнику. До морквині додати цибулю-порей, нарізаний кільцями. Крок 4

ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками І Порі

Овочі перекласти в каструлю. Помідори очистити від шкірки і натерти на тертці. Перекласти в суп. Варити ще хвилин 10. Крок 5

 ТОМАТНИЙ Суп з фрикадельками і Порі

У тарілку покласти фрикадельки, залити їх супом і посипати рубаною зеленню. Корисна порада

Щоб фрикадельки вийшли щільними, фарш потрібно добре відбити.

0/5 (0 Reviews)