Інгредієнти
- бульйон м'ясний/вода 1,5 л
- картопля 3 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля-порей 1 стебло
- масло оливкове
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори у власному соку 200 г
Для фрикадельок:
- фарш яловичий 250 г
- цибуля ріпчаста 1/2 шт.
- вода 1 ст. л.
- яйце 1 шт.
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фарш з'єднати з дрібно посічений цибулею, водою, яйцем, посолити, поперчити. Сформувати фрикадельки, припустити їх в невеликій кількості води в маленькому сотейнику 15 хвилин. Крок 2
Картоплю нарізати кубиками. У киплячий бульйон додати картоплю, варити 15 хвилин. Крок 3
Морква нарізати кубиками, обсмажити на оливковій олії в великому сотейнику. До морквині додати цибулю-порей, нарізаний кільцями. Крок 4
Овочі перекласти в каструлю. Помідори очистити від шкірки і натерти на тертці. Перекласти в суп. Варити ще хвилин 10. Крок 5
У тарілку покласти фрикадельки, залити їх супом і посипати рубаною зеленню. Корисна порада
Щоб фрикадельки вийшли щільними, фарш потрібно добре відбити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!