Такий фарш згодиться і на кожен день & ndash; щоб звернути його в тонкі млинці і з'їсти на сніданок, & ndash; і для великих урочистостей, для якого-небудь великого святкового пирога. При бажанні ви можете надати йому середземноморський акцент, & nbsp; додавши рубаний розмарин і чебрець, або азіатський & ndash; з чилі і імбиром.
Інгредієнти
- 800 г вареної яловичої грудинки
- 4 яйця
- 2 середні цибулини
- 3 зубчики часнику
- 1 ч. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Очистіть цибулю і часник, наріжте досить дрібно. Порубати варене м'ясо, видаляючи плівки і відокремлюючи жир. Жир порубати окремо, як можна дрібніше. Крок 2 Складіть жир в сковорідку, поставте на середній вогонь. Коли жир розтане, покладіть цибулю і часник. Обсмажуйте, часто помішуючи, до золотистого кольору, 10 хв. Крок 3 Посипте цибулю з часником паприкою, перемішайте, додайте м'ясо і 0,5 склянки води. Доведіть до кипіння і готуйте, поки рідина не випарується. Крок 4 Зваріть яйця круто, остудіть, очистіть і дрібно порубати. Додайте яйця в м'ясо з цибулею, посоліть, поперчіть і перемішайте. Остудіть і використовуйте начинку згідно рецептами пирога, пиріжків або млинчиків.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!