Інгредієнти
- 1 кг баранини з жирком (20-25% від загальної ваги)
- 120 г хліба без кірок
- 150 мл нежирних вершків
- 3 середні цибулини
- 1 ч. л. насіння зіри
Для соусу:
- 500 г кислого молока
- 50 г кінзи
- 10-12 зубчиків часнику
- 70-100 мл оливкової олії
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Заздалегідь приготуйте соус. Для цього вилийте кисле молоко в рушник, зв'яжіть кінці і підвісьте стікати на 4 ч. Крок 2 Додайте зроблену в ступці або блендером пасту з кінзи, часнику, оливкового масла, солі і чорного перцю. Цей соус може стояти в холодильнику 24 год. Крок 3 Для фрикадельок проверніть через м'ясорубку баранину. Замочіть хліб в вершках. Крок 4 Наріжте цибулини, обсмажте в оливковій олії, 5 хв. Додайте насіння зіри, обсмажуйте 3 хв. Проверните через м'ясорубку, потім проверніть хліб. Змішайте м'ясо, цибулю і хліб, посоліть, поперчіть, вимісити і відбийте. Крок 5 Скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх, викладіть на застелений папером для випічки деко і поставте в холодильник на 1-24 год. Перед подачею розігрійте духовку до 220 ° С. Випікайте фрикадельки 10 хв. Подавайте гарячими, з холодним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!