Ця фарширована м'ясним фаршем качка стане справжнім & quot; цвяхом & quot; будь-якого святкового столу. А соус Періг, з яким її треба подавати, додасть качці яскравий грибний смак і аромат.
Інгредієнти
- 300 г телячого фаршу
- 300 г свинячого фаршу
- 3 яйця
- 4 цибулини
- мелені листочки 2-3 гілочок сухого чебрецю
- 300 г брюссельської капусти
- масло рослинне
- качка вагою 1 , 5 кг (без кісток)
Для соусу:
- 200 г білих грибів
- масло вершкове – 50 г
- 250 мл яловичого бульйону
- 50 мл червоного сухого вина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 З'єднати телячий і свинячий фарш, яйця, 1 дрібно нарізану цибулину і чебрець. Що залишився лук і капусту нарізати крупно. Крок 2 Нафаршировать качку приготованим фаршем, викласти її у жароміцних форму, приправити, полити олією і запікати 1 годину при 175 & # 730; С. За 40 хвилин до закінчення викласти овочі на піднос навколо качки. Крок 3 Для соусу гриби нашаткувати і обсмажити з вершковим маслом. Крок 4 Бульйон довести до кипіння. Влити бульйон в сковороду до грибів, потомить на слабкому соус 10 хвилин, весь час помішуючи. Приправити. Влити вино і трохи випарити, 3-4 хв .. Крок 5 Вийняти качку з духовки, дати їй відстоятися, нарізати. Подавати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!