Фарширована КАЧКА ПІД СОУСОМ перигей З смажені овочі

Ця фарширована м'ясним фаршем качка стане справжнім & quot; цвяхом & quot; будь-якого святкового столу. А соус Періг, з яким її треба подавати, додасть качці яскравий грибний смак і аромат.

Інгредієнти

  • 300 г телячого фаршу
  • 300 г свинячого фаршу
  • 3 яйця
  • 4 цибулини
  • мелені листочки 2-3 гілочок сухого чебрецю
  • 300 г брюссельської капусти
  • масло рослинне
  • качка вагою 1 , 5 кг (без кісток)

Для соусу:

  • 200 г білих грибів
  • масло вершкове – 50 г
  • 250 мл яловичого бульйону
  • 50 мл червоного сухого вина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 З'єднати телячий і свинячий фарш, яйця, 1 дрібно нарізану цибулину і чебрець. Що залишився лук і капусту нарізати крупно. Крок 2 Нафаршировать качку приготованим фаршем, викласти її у жароміцних форму, приправити, полити олією і запікати 1 годину при 175 & # 730; С. За 40 хвилин до закінчення викласти овочі на піднос навколо качки. Крок 3 Для соусу гриби нашаткувати і обсмажити з вершковим маслом. Крок 4 Бульйон довести до кипіння. Влити бульйон в сковороду до грибів, потомить на слабкому соус 10 хвилин, весь час помішуючи. Приправити. Влити вино і трохи випарити, 3-4 хв .. Крок 5 Вийняти качку з духовки, дати їй відстоятися, нарізати. Подавати з соусом.

0/5 (0 Reviews)