Інгредієнти
- 360 г заздалегідь звареного і остиглого довгого рису
- 200 г варено-копченої свинячої корейки
- 100 г замороженого зеленого горошку
- 2 яйця
- 4-5 стебел зеленої цибулі
- 2 см свіжого кореня імбиру
- рослинне масло
- темне кунжутне масло
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обов'язково зваріть рис заздалегідь, він повинен бути холодним. Розворушив його виделкою, щоб рисинки відокремилися один від одного. Наріжте корейку маленькими кубиками, особливо дрібно наріжте жир. Крок 2
Зелений горошок залийте окропом і залиште на 5 хв. Відкиньте горошок на друшляк. Збийте яйця до однорідності. Крок 3
У зеленої цибулі білу частину наріжте тонко, а зелену – навскоси шматочками по 1,5-2 см. Очистіть і дрібно порубати імбир. Крок 4
Поставте вок на сильний вогонь і розігрійте. Влийте рослинне масло і нагрійте до легкого димку. Покладіть білу частину зеленої цибулі, імбир, обсмажуйте 20 сек. Всипте рис і швидко обсмажте, помішуючи, 1 хв. Крок 5
Додайте корейку, горошок і зелену частину зеленої цибулі, посоліть. Перемішуючи, готуйте 3-4 хв. Крок 6
Не перестаючи перемішувати, влийте цівкою яйця. Готуйте, помішуючи, поки яйця не схопляться, приблизно 2 хв. Розкладіть смажений рис по тарілках і збризніть кунжутним маслом. Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!