СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Інгредієнти

  • 360 г заздалегідь звареного і остиглого довгого рису
  • 200 г варено-копченої свинячої корейки
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 2 яйця
  • 4-5 стебел зеленої цибулі
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • рослинне масло
  • темне кунжутне масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Обов'язково зваріть рис заздалегідь, він повинен бути холодним. Розворушив його виделкою, щоб рисинки відокремилися один від одного. Наріжте корейку маленькими кубиками, особливо дрібно наріжте жир. Крок 2

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Зелений горошок залийте окропом і залиште на 5 хв. Відкиньте горошок на друшляк. Збийте яйця до однорідності. Крок 3

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

У зеленої цибулі білу частину наріжте тонко, а зелену – навскоси шматочками по 1,5-2 см. Очистіть і дрібно порубати імбир. Крок 4

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Поставте вок на сильний вогонь і розігрійте. Влийте рослинне масло і нагрійте до легкого димку. Покладіть білу частину зеленої цибулі, імбир, обсмажуйте 20 сек. Всипте рис і швидко обсмажте, помішуючи, 1 хв. Крок 5

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Додайте корейку, горошок і зелену частину зеленої цибулі, посоліть. Перемішуючи, готуйте 3-4 хв. Крок 6

СМАЖЕНИЙ РІС СО СВИНИНОЮ І ГОРОШКОМ

Не перестаючи перемішувати, влийте цівкою яйця. Готуйте, помішуючи, поки яйця не схопляться, приблизно 2 хв. Розкладіть смажений рис по тарілках і збризніть кунжутним маслом. Подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)